Oua cu branza

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 10 rosii tari
  • 10 linguri branza burduf
  • 10 linguri sos alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se fierb tari, se curata si se taie in doua. Rosiile se spala, se scobesc de miez dar nu prea mult, apoi se asaza cu gura in jos sa se scurga zeama. In fiecare rosie se asaza cate o jumatate de ou, cate o lingura de branza si deasupra cate o lingura cu sos alb, amestecat cu sare si piper. Se mai presara putina branza si se introduc in cuptor.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Zacusca de ciuperci

Ciuperci pane

Arici din pateu de ficat de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors