Oua ciobanesti

Se fierb ouala tari. Intre timp, se pregateste un sote din zbarciogi foarte bine spalati, preparat cu unt, bucatele de rosii, patrunjel verde tocat,

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr zbarciogi
  • 50 gr unt
  • 2 rosii
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • oua

Mod de preparare

Se fierb ouala tari. Intre timp, se pregateste un sote din zbarciogi foarte bine spalati, preparat cu unt, bucatele de rosii, patrunjel verde tocat, sare, piper si se serveste cu oua fierte.


Acest fel de mancare se serveste cald.

Alte retete:

Oua umplute cu ciuperci Placinta cu dovleac Zacusca de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu blat de bezea, budinca de caramel si piersici

Prajitura cu blat de bezea, budinca de caramel si piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide