Aveti nevoie de oua, paine, cascaval, bacon, condimente, cartofi, ceapa, patrunjel si ulei.
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare, Se curata apoi de coaja, se taie cubulete si se inabusesc in untul topit. se adauga sare, piper si boia si se amesteca cu ceapa calita in prealabil. Separat, se prajesc feliile de paine.
Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se adauga feliile de bacon, apoi cascavalul, se lasa 2-3 minute pe o parte si 2-3 pe cealalta. Se scot pe o farfurie si se adauga putin ulei daca e nevoie. Se prajesc ouale, se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se orneaza feliile de paine cu cascavalul, baconul, iar deasupra se asaza ouale.
Ouale se serevsc cu garnitura de cartofi taranesti, ornati cu patrunjel verde.
O supa crema care mie mi-a placut tare mult . Cand timpul imi permite incerc sa fac ceva mai deosebit pentru masa de pranz...
Supa crema de conopida cu lapte de cocos