Ou aperitiv cu sos picant

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 30 g unt
  • 1 lingura sunca tocata
  • 1 lingurita pasta de sardele
  • 1 lingurita ceapa tocata marunt
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
  • 2 pahare sos picant obtinut din:
  • 1 pahar maioneza
  • 1 lingura hrean ras
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita mustar (se amesteca maioneza usor cu smantana
  • mustarul
  • hreanul si sarea)

Mod de preparare

Pentru ou aperitiv cu sos picant ouale fierte tari se curata de coaja, apoi la partea mai lata a fiecarui ou se taie albusul pana la galbenus. Se scoate incet galbenusul (astfel ca albusul sa ramina intreg), se freaca cu untul, pasta de sardele, mustar, sare, piper, se adauga sunca, ceapa si verdeata tocate. Ouale se umplu trecand compozitia printr-un sprit special. Se toarna sosul rece in farfurie si se aranjeaza ouale in zig -zag


Se garniseste cu patrunjel verde si masline.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors