Omleta rapida

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera crati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne fiarta sau friptura rece
  • 1 ceapa mica
  • castraveti murati
  • 1 lingurita de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel tocat
  • 6 oua

Mod de preparare

Se taie carnea marunt, se pune sa se caleasca cu o ceapa tocata, un castravete murat taiat felii subtiri si jumatate ceasca de ulei. Se acopera cratita in timp ce se prajesc si se lasa pana cand se inmoaie castravetele. Se adauga o lingura de bulion si cateva linguri de apa sau de vin alb. Cand amestecul este gata si se poate consuma, se ia cratita de pe foc si se rastoarna pe un platou.

Se asaza pe margine 6 ochiuri facute in ulei si se servesc imediat, cu salata de sfecla rosie si cu hrean.

Alte aperitive recomandate

Snitel de pui

Chiftelute

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu visine si crema cu cocos si lamaie, de post

Da, se pot pregati si torturi de post! Poate nu sunt la fel de dichisite ca cele de frupt sau poate nu au fel si fel de creme...

Desert tort cu visine si crema cu cocos si lamaie, de post
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide