Ouale se bat bine, impreuna cu sarea, piperul si turmericul. Se adauga mezelul taiat cubulete si branza maruntita, se amesteca si se toarna compoziti
Ouale se bat bine, impreuna cu sarea, piperul si turmericul.
Se adauga mezelul taiat cubulete si branza maruntita, se amesteca si se toarna compozitia intr-o tigaie incinsa in care se pune 1 lingura de ulei. Peste compozitie se pune ardeiul taiat rondele si mararul tocat marunt si se lasa la foc mic, cu capacul pus, cca 5 min.
Se serveste cu paine prajita cu unt sau cu muraturi.
Alte retete recomandate:
Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasa Salvasem de ceva vreme aceasta reteta vazuta mai intai la Adriana...
Ficatei de pui in stil grecesc reteta simpla si gustoasaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala