Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si ver
Se bat ouale, apoi se adauga faina si se amesteca pina se obtine o pasta ca smintina.Se adauga sarea, brinza, sunca si legumele taiate cubulete si verdeata taiata marunt.(In lipsa rosiilor se poate folosi sucul de rosii). Se pune uleiul la incins, apoi se toarna compozitia in tigaie; dupa ce s-a rumenit pe o parte se intoarce pe cealalta.
Se serveste rece, taiata felii si insotita de muraturi, castraveti acri etc, dupa preferinta.
De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...
Desert clatite pufoase cu afine si lamaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala