Omleta mediteraneana

Omleta mediteraneana este un aperitiv cu ou delicios. Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga dovleceii si se tin pana devin maronii si moi.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ulei
  • 5 oua batute
  • 225 g dovlecei taiati felii subtiri
  • 1 lingura sos Pesto
  • 100 g Mozarella taiata cubulete
  • 1 lingura busuioc proaspat pentru ornat

Mod de preparare

Omleta mediteraneana este un aperitiv cu ou delicios. Se incinge cuptorul. In ulei se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga dovleceii si se tin pana devin maronii si moi. Se bat ouale cu sosul Pesto. Se adauga Mozarella si se asezoneaza. Se toaena ouale peste dovlecei si se tine la foc mic 5 minute. Se da tigaia la cuptor inca 5 minute.

Se orneaza cu busuioc, se serveste cu salata verde si paine prajita.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors