Omleta "mananci si nu te saturi!"

Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g kaiser
  • 2 cabanosi(uscati)
  • 1/2 ceapa
  • 2 linguri cu smantana
  • cascaval
  • 6 catei de usturoi
  • bulion
  • marar
  • patrunjel
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru omleta "mananci si nu te saturi!" se toaca ceapa marunt si se pune la prajit in ulei incins impreuna cu kaiserul si cabanosii(si aceste taiate marunt). Se adauga ouale batute bine si cu cele doua linguri de smantana-se presara piper si sare dupa gust. Cand aceasta este aproape gata se adauga mujdeiul amestecat cu bulionul.


Se serveste calda cu cascaval ras si cu marar si patrunjel presarat pe deasupra.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors