Omleta in spirala

Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 rosii
  • 1 lingurita ulei
  • 1 catel usturoi
  • 30 gr unt
  • 4 frunze tarhon
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 1 lingurita hasmatuchi tocat
  • 1 lingurita arpagic tocat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cele 3 oua, se toarna peste rosii si se lasa la prajit. Omleta astfel obtinuta se asaza pe o farfurie. Se face o a doua omleta din 3 oua batute cu tarhonul, patrunjelul, hasmatuchiul si arpagicul, toate maruntite.


Se asaza apoi peste omleta de rosii, se ruleaza si se taie felii. Alte aperitive: Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala