Omleta in spirala este un aperitiv cu ou decorativ si delicios. Se curata pielita rosiilor, se taie cubulete. Se pune uleiul intr-o tigaie, se calesc rosiile si catelul de usturoi.
Omleta in spirala este un aperitiv cu ou decorativ si delicios. Se curata pielita rosiilor, se taie cubulete. Se pune uleiul intr-o tigaie, se calesc rosiile si catelul de usturoi strivit. Se condimenteaza. Se bat 3 oua cu rosiile si se prajesc in 15 g unt. Se pune omleta pe o farfurie.
Pentru a doua omleta se amesteca celelalte 3 oua cu ierburile (tarhon, patrunjel, hasmatuchi, arpagic) si se prajeste in 15 g unt.
Se aseaza peste cea de rosii, se ruleaza si se taie felii.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post