Omleta cu sunca si ciuperci

Se curata ciupercile si se tai feliute subtiri. Sunca se taie si ea bucatele mici. Cascavalul se taie felii. Se calesc ciupercile in putin ulei. Se ba

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci
  • 50 g sunca fiarta
  • 50 g cascaval Camambert
  • 50 g unt sau margarina
  • 4 oua
  • 2 linguri lapte
  • Sare
  • piper alb macinat

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se tai feliute subtiri. Sunca se taie si ea bucatele mici. Cascavalul se taie felii. Se calesc ciupercile in putin ulei. Se bat ouale cu putin lapte si sare si se prajesc in unt incins. Cand omleta e aproape prajita se pune peste ea amestecul de ciuperci, sunca si cascaval. Se lasa pe foc pana cand se incalzesc bine toate ingredientele.
Alte aperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftele

Rulada de spanac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide