Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pu
Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pune intr-o cratita emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. Separat se face o omleta ca in reteta anterioara, se scoate si se pune pe un platou. Spanacul bine scurs se asaza peste omleta, se intinde cu un cutit ca sa fie in strat uniform, apoi se ruleaza si se taie omleta felii groase.
Omleta se serveste calda. Dupa gust, atat omleta cat si spanacul, se sareaza si se pipereaza. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post