Omleta cu rosii

Se spala rosiile, se golesc de seminte si se taie in bucati mici. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga rosiile si se lasa sa scada, la fo

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 buc. rosii mari bine coapte
  • 2 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala rosiile, se golesc de seminte si se taie in bucati mici. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga rosiile si se lasa sa scada, la foc iute. Se toarna apoi peste rosii ouale bine batute si se lasa sa se rumeneasca.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)

Marinate indelung, fierte inainte, facute pe gratar sau inabusite, coaste de porc sunt definitia unei fripturi aromate si...

Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide