Omleta cu praz si masline

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 gr unt
  • 450 gr praz
  • taiat rondele
  • 8 oua
  • 185 gr masline fara samburi
  • 100 gr rosii taiate felii

Mod de preparare

In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna apoi peste praz si se adauga maslinele fara samburi si feliile de rosii. Se lasa omleta pe foc inca 3 minute, dupa care se introduce cu tigaia in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.


Se serveste cu salata de rosii si castraveti.

Alte aperitive:

Saratele Placinta de dovleac Piftie de curcan

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...

Paste quatro formaggi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala