In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna ap
In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna apoi peste praz si se adauga maslinele fara samburi si feliile de rosii. Se lasa omleta pe foc inca 3 minute, dupa care se introduce cu tigaia in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.
Se serveste cu salata de rosii si castraveti.
Alte aperitive:
Saratele Placinta de dovleac Piftie de curcan
O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala