Omleta cu piept de pasare

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 oua -o ceasca de lapte dulce -o lingurita de faina -sare -piper macinat -un piept de pasare fiert -o lingura de smantana -verdeata tocata -o ceasca de ulei

Mod de preparare

Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piparat dupa gust, apoi se scoate pe un platou. Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel : carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutitas, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei.


Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase, se serveste calda, asortata cu rosii intregi si ardei gras. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada spanac

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors