Omleta cu parizer

Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din af

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -200 g parizer -2 oua -1 lingurita de faina -1 cescuta de lapte dulce -sare -piper macinat -1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Se taie parizerul in felii, potrivit de groase si se prajesc in ulei, fara a le curata de membrana. In felul acesta feliile se string in partea din afara. Se face separat o omleta din cele doua oua, 1 lingurita de faina si lapte dulce, care se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Cand se scot feliile de parizer (cand sunt calde), se umplu cu omleta, se ruleaza si se pun pe un platou, cu rosii intregi, ardei gras sau castraveti murati. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post