Omleta cu legume

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 catel usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 gr rosii
  • 3 oua
  • 5 linguri lapte
  • 50 gr cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii taiati cubulete se prajesc in ulei incins. Se adauga usturoiul tocat marunt, sarea, piperul, ceapa taiata rondele, rosiile tocate si se mai lasa putin la prajit. Separat se bat ouale cu lapte si se toarna peste cartofi. Se rade deasupra cascaval si se lasa pe foc pana se face omleta.


Se serveste cu salata verde. Alte aperitive: Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Maioneza de post

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Rulada aperitiv cu spanac

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Oana. Eu am facut cantitate tripla, am sa scriu reteta pentru o singura rulada....

Rulada aperitiv cu spanac
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala