Omleta cu ardei

Ardeii se pun la copt, apoi dupa ce s-au racit, se curata de coaja, seminte si cotor. Se taie fasii si se calesc in putin ulei, impreuna cu usturoiul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri lapte
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 fire ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se pun la copt, apoi dupa ce s-au racit, se curata de coaja, seminte si cotor. Se taie fasii si se calesc in putin ulei, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se scot din tigaie si se toarna ouale batute cu laptele si cu ceapa tocata marunt. Cand este aproape gata se pune ardeiul si se mai lasa la foc aproximativ 2 minute.


Se serveste calda. Alte aperitive: Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salam de biscuiti reteta

Salam de biscuiti reteta M-am trezit zilele trecute cu o pofta teribila de salam de biscuiti...Si mi-am sunat mama si am...

Salam de biscuiti reteta
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide