Ochiuri pe orez si spanac

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 kg spanac
  • 1 ceasca orez
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure. Ouale se prepara ochiuri fierte sau prajite. Pe un platou rotund se asaza orezul in forma de colac si in mijloc se pune spanacul, iar peste spanac se pun ochiurile.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Chiftele

Placinta cu dovleac

Ciuperci umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors