Ciupercile se spala bine in multe ape, dar nu se curata de pielita si apoi se taie felioare. Ceapa se toaca marunt si se pune intr-un vas, cu unt, pe
Ciupercile se spala bine in multe ape, dar nu se curata de pielita si apoi se taie felioare. Ceapa se toaca marunt si se pune intr-un vas, cu unt, pe foc mic, sa se inmoaie bine. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se pun ciupercile, se acopera vasul cu capac si se lasa sa fiarba pana scade de tot zeama lasata de ciuperci. Daca ciupercile au fost mari, se mai picura cate putina apa ca sa fiarba bine. Se pregatesc ochiurile in apa cu putin otet. Se aranjeaza ciupercile pe un platou rotund si se pun deasupra ochiurile.
Acest fel de macare se serveste cald.
Alte retete:
Ciulama de ciuperci Ciuperci umplute Zacusca de ciuperci
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post