Ochiuri in ulei

Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se s

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 ceasca de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pune uleiul in tigaie si se lasa sa se incalzeasca. Se sparg ouale si se pun pe rand in uleiul incins. Se acopera tigaia, se face focul mic si se scot din ulei cand devin complet albe pe deasupra.
Se servesc cu cartofi prajiti, sau cu legume sote si cu salata de sezon. Ochiurile sunt bune mai ales cu spanac scazut.

Alte aperitive recomandate

Rulada cu spanac

Chiftele

Ciuperci umplute

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura lui Mos Nae

Prajitura asta, Mos Nae o sa o imparta cu Mos Craciun, sa nu fie cu suparare......un dulce pentru Mos Craciun, ca daca tot am...

Prajitura lui Mos Nae
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce