Ochiuri cu slanina

Intr-o farfurie unsa cu unt si rezistenta la foc se pun feliute subtiri si nu prea mari de slanina fiarta si deasupra bucatele tot destul de subtiri d

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua dupa preferinta
  • slanina
  • svaiter
  • sare
  • smantana

Mod de preparare

Intr-o farfurie unsa cu unt si rezistenta la foc se pun feliute subtiri si nu prea mari de slanina fiarta si deasupra bucatele tot destul de subtiri de svaiter. Cand acestea s-au infierbantat, se sparg ouale cu grija, deasupra, se sareaza, se pune o lingura-doua de smantana (100 gr. la 6 oua) si se dau la cuptor la foc iute; se tin 6 pana la 7 minute.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti

Mancare de cartofi cu pui si ardei copti
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala