Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata. Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spala
Pregatiti obisnuit ochiuri romanesti in apa clocotita si putin sarata.
Separat, fierbeti ciupercile 15 minute, in apa clocotita, dupa ce le-ati spalat si taiat in felii subtiri.
Intr-o cratita, caliti faina in unt sau ulei, stingeti cu putina apa si amestecati.
Adaugati ciupercile, zeama de lamaie, sare, piper si mai lasati vasul sa fiarba cateva minute.
Aduceti preparatul la masa decorat cu ochiurile romanesti
fierbinti.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala