Ochiuri cu cascaval la capac

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 400 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive gustoase, pregateste ochiuri cu cascaval la capac. Aceasta reteta este foarte delicioasa. Se infierbanta uleiul si se adauga cascavalul taiat cubulete mici. Deasupra se sparg ouale, cu grija. Se introduce mancarea la cuptor si se lasa 10 minute.


Se servesc fierbinti.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Paste quatro formaggi

O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...

Paste quatro formaggi
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala