Langose unguresti

Se face o maia din drojdie , putin zahar, lapte caldut si putina faina. Se adauga dupa 10 minute ingredientele ouale, iaurtul, sarea si faina cat cupr

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 400 gr iaurt
  • 1 plic drojdie uscata
  • l00 ml lapte caldut
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se face o maia din drojdie , putin zahar, lapte caldut si putina faina. Se adauga dupa 10 minute ingredientele ouale, iaurtul, sarea si faina cat cuprinde sa fie un aluat care nu se lipeste de maini. Se lasa 30 minute la crescut. Pe o farfurioara unsa cu putin ulei se ia din coca se intinde cu mana si se pune in ulei incins. Se coc se pun la scurs pe un servetel se servesc cu branza sarata razuita, smantana sau cu mujdei .


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ricotta si caise

Delicioasa, bineinteles! :) 

Prajitura cu ricotta si caise
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide