Inele de ardei

Din ardeiul gras se taie doua inele, groase cam de 5-7 mm. Inelele se curata de seminte si "vene". Se pun la prajit in ulei incins. Se sparge cate un

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 ardei mare
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Din ardeiul gras se taie doua inele, groase cam de 5-7 mm. Inelele se curata de seminte si "vene". Se pun la prajit in ulei incins. Se sparge cate un ou in fiecare inel si se prajeste oul. Se sareaza si se pipereaza.
Se serveste cald, alaturi de un covrig decupat din cascaval si un acordeon din rosie cu castraveti.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici

In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta.   S-a scris mult despre aceste plante cat de...

Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide