Icre negre in jumatati de oua

Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama d

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua fierte
  • piper
  • mustar
  • maioneza
  • zeama de lamaie
  • icre negre

Mod de preparare

Ouale se fierb se decojesc si se pun in frigider cateva ore. Se scot si scobesc de galbenus care se amesteca cu piper pisat, mustar, maioneza, zeama de lamaie. Se face un cornet si orneaza ouale. Pe deasupra se pune o lingurita icre negre care in prealabile au fost racite in frigider.
Pofta buna!

Reteta Icre negre in jumatati de oua a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro

Alte retete cu oua gasiti aici:

Oua umplute cu ciuperci,

Muffins cu ou si bacon,

Cupe de paine

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Cum se face shaorma

  Salutare si bine v-am gasit la o noua reteta.   Astazi m-am gandit sa va pregatesc o reteta atat de populara...

Cum se face shaorma
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide