Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat
Painea folosita am facut-o dupa reteta de checulet in cana, adica : Am amestecat taratelele cu faina integrala si praful de copt dupa care am adaugat 3 din cele 6 oua. Compozitia am impartit-o in 3 castronele termorezistente. Castronelele le-am pus in cuptorul cu microunde pentru 3 minute la 800W (conform cuptotului meu). Compozitia creste si arata ca in pozele atasate. Am lasat "painica" sa se raceasca (5 minute), dupa care am taiat felii (groase cam cat o felie de paine obisnuita). Apoi am batut ca pentru omleta celelalte 3 oua, am dat "painica" prin ou si am rumenit-o in ulei incins. Am scos friganelele pe servetel ca sa se absoarba surplusul de ulei. Pana sa se raceasca am pus pe jumatate din friganele fructoza si pe cealalta jumatate busuioc si sare.
Cele dulci le-am mancat pe post de desert, ca atare, cele sarate pot reprezenta un substitut gustos si sanatos pentru painea alba langa o friptura. Alte retete recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post