Pregatirea nautului: Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata (eu l-am lasat ~15 h). A doua zi se clateste b
Pregatirea nautului:
Se spala nautul si se lasa in apa +1 lingutita bicarbonat, de seara pana dimineata (eu l-am lasat ~15 h).
A doua zi se clateste bine, si se lasa putin la scurs.Se pune ceapa si usturoiul intr-un blender si se maruntesc putin.Adaugam apoi nautul, si-l lasam pana se marunteste bine,oprind din cand in cand pentru a apasa in jos nautul lipit pe peretii vasului.
Nu se adauga apa.
Se adauga celelalte ingrediente, se amesteca bine si se lasa ~30 minute la frigider.
Se formeaza apoi chiftelute, care se prajesc in ulei pe foc mediu.
Le-am servit cu sos tarator, lipie, salata romana, rosii si castraveti murati
Reteta propusa de Elena Antony.
Salutare si bine v-am gasit la o noua reteta. Astazi m-am gandit sa va pregatesc o reteta atat de populara...
Cum se face shaorma