Crema de verdeturi

Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute. Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt. Puneti-le inapoi i

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300g urzici
  • 2 leg.leurda
  • 1 leg. patrunjel verde
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. usturoi verde
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • 1 lingura orez fiert
  • 2 linguri ulei
  • ±sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se curata si se spala verdeturile si puneti-le la fiert in apa cu sare, timp de 10 minute.

Scurgeti-le si tocati-le cat mai marunt.

Puneti-le inapoi in apa in care au fiert. Adaugati orezul si smantana in care ati dizolvat sare, piper si boia.

Faceti o omleta din cele 3 oua.

Lasati-o la racit. Taiati-o in fasii sau cubulete si adaugati-le

in crema.
Serviti crema calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Placintele cu ficatei

Placintele cu ficatei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide