Se ia un cutit cu lama foarte ascutita si se despica avocado-ul. I se scoate miezul, i se adauga un ou tare taiat marunt, putina ceapa si suc de lamii
Se ia un cutit cu lama foarte ascutita si se despica avocado-ul.
I se scoate miezul, i se adauga un ou tare taiat marunt, putina
ceapa si suc de lamiie.
Se pune sare destul de multa. Se amesteca pina devine verde-galbui si arata ca o pasta.
Il intinzi pe o farfurie, il mai zgirii pe diagonala cu dintii de la furculita, sa arate cit de cit prezentabil si il servesti.
Se maninca de
obicei uns pe piine. Atentie! Trebuie consumat imediat, altfel se oxideaza.
Pentru reusita acestei retete este foarte important sa-ti gasesti
avocado-ul ideal: nici prea crud, nici prea copt. Marimea nu conteaza,
numai consistenta: sa nu fie nici prea tare, nici prea moale.
Citeva sugestii ptentru salata de avocado:
1. Avocadoul copt se poate servi amestecat cu brinza de burduf,
sau cine nu beneficiaza de brinza de burduf poate amesteca
brinza de vaci cu putina telemea.
2. Se poate amesteca direct cu maioneza si lamiie.
3. Avocadoul verde se poate taia cubulete si adauga intr-o salata
care este facuta pe baza de salata verde .
Pofta buna!
Reteta Crema de ou cu avocado a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu avocado gasiti aici:
Salata de avocado cu somon,
Salata de cartofi cu avocado,
Avocado umplut cu ton
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post