Ciupercute din oua umplute cu rosii

Ciupercutele din oua umplute cu rosii, nu sunt altceva decat o modalitatea ingenioasa si creativa de a servi ouale umplute.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua
  • mustar
  • sare
  • unt
  • marar
  • salata verde
  • rosii

Mod de preparare

Ciupercute din oua umplute cu rosii se prepara astfel: se fierb ouale tari, atatea cate persoane sunt la masa. Se decojesc, se taie fiecare ou pe lungime, se scoate galbenusul si se freaca bine cu unt, mustar, sare dupa gust si foarte putin marar proaspat, taiat foarte marunt.

Se umplu albusurile cu compozitia de galbenus si se lipesc bine, prin presare cate doua, obtinand din nou oul intreg. Se taie putin fiecare ou in partea de jos, pentru a sta in picioare, iar in partea de sus se pune o palariuta dintr-o rosie, pe care o ornezi cu albusul taiat din partea de jos, sau cu picaturi (puse cu posh-ul cel mai subtire) de smantana, sau un sos cu smantana si lamaie. Simplu si ingenios, nu? :)


Ciupercutele din oua umplute cu rosii se aseaza pe frunze de salata verde la servire.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide