Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun g
Ouale se fierb tari si se curata de coaja. Se taie putin din partea bombata a oului si se scobeste pana cand se poate scoate tot galbenusul. Se pun galbenusurile sfaramate intr-un vas si se amesteca cu piper, mustar, sare, ulei si castraveciorul murat tocat marunt. Se umplu apoi albusurile cu compozitia obtinuta. Se asaza salata de legume pe un platou rotund, se asaza deasupra ouale umplute, in picioare.
Deasupra fiecarui ou se pune capacelul taiat, dintr-o rosie mica. Se
poate fixa cu putina maioneza, daca acesta aluneca. Pentru aspectul
decorativ se picura rosiilor cateva picaturi de unt. Se pun printre oua
foi de salata verde, taiate marunt.
Alte retete:
Piftie de curcan
Ciuperci la cuptor
Saratele
O reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala