Carne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in sferturi. Se amesteca apo
Carne curatata si spalata, se taie in bucatele, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, taiata in sferturi. Se amesteca apoi cu mararul si patrunjelul, tocate marunt, cu miezul de paine, inmuiat in lapte, stors si dat, la randul Iui, prin masina. Se adauga usturoiul pisat, sare, piper si cimbru, apoi se omogenizeaza si se imparte compozitia in patru parti egale. Intre timp, patru oua se fierb foarte tari. Dupa ce se racesc, se curata de coaja si se imbraca fiecare cu cate o parte din tocatura, apoi se tavalesc prin ou batut si pesmet si se prajesc pe toate partile in ulei incins.
Alte retete aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post