Chiftele ca de piept de pasare

Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • 1 felie paine
  • 1 cartof
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare

Pentru chiftelele ca de piept de pasare se toaca ceapa marunt si se prajeste in putina untura. Se bat intr-un castron patru oua ca pentru omleta, se pune sare si se toarna peste ceapa prajita. Se fac jumari si cand sunt gata se dau la o parte sa se racoreasca. Se trec apoi prin masina, impreuna cu o felie de paine muiata in lapte si stoarsa si cu un cartof, de prefefrinta fiert. Se amesteca bine, se mai adauga un ou crud, o lingura de faina, sare, piper si verdeata tocata. Se fac chiftele, se dau prin pesmet si se prajesc in untura.


Chiftelele ca de piept de pasare se servesc cu salata verde.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala