Chec aperitiv

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus. Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si t

Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 gr de faina
  • un plic de drojdie praf sau praf de copt dar nu vanilat
  • 3 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 de grame de masline verzi si/sau negre fara simburi
  • tocate
  • 100 ml vin alb sec
  • 200 gr de sunculita afumata sau muschiulet
  • 150 gr de cascaval
  • 1 lingura de mustar

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise mai sus.

Se pune compozitia intr-o forma de chec ori unsa cu unt si tapetata cu faina ori cu hirtie de cuptor in ea si se pune in cuptor la 170°C sau la foc potrivit=mediu pentru cel cu gaz. Dupa o jumatate de ora se scoate si se taie pe lungime cu un cutit ca sa creasca si ca sa se coaca mai bine. E gata dupa o ora circa.

Se serveste rece


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de menta si ciocolata

S-a vrut a fi un tort cu crema de menta si glazura de ciocolata, dar am facut o greseala : am intins glazura de ciocolata...

Tort cu crema de menta si ciocolata
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala