Cascaval cu oua ochiuri la tigaie

Untul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele parti. Se sparg apoi ouale peste casc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 120-150 gr cascaval
  • 2-3 oua
  • 50 gr unt
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Untul se pune la incins intr-o tigaie, apoi se adauga cascavalul taiat in cuburi si se lasa la prajit pe ambele parti. Se sparg apoi ouale peste cascaval si se introduce tigaia in cuptor, pana cand ochiurile sunt gata.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Ciuperci umplute

Piftie de curcan

Saratele

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala