Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat
Se taie painea in doua pe diagonala si fiecare parte se unge cu unt. Separat pieptul de pui facut la rotisor se taie in cubulete mici (un pui cumparat gata facut). Separat se taie rosiile in cubulete mici (7 rosii nu foarte mari), 8 catei de usturoi taiati foarte marunt, frunze de patrunjel tocate. Apoi se amesteca cu pieptul de pui si aceasta compozitie se pune peste feliile de paine unse cu unt iar deasupra se pune cascaval ras. Se pun bucatile de paine intr-o tava si se da la cuptor (in pealabil incalzit la 375F) pana cand cascavalul a prins putina crusta.
Se serveste calda dar si rece e buna.
De ceva vreme nu am mai facut clatite. Acum cateva zile am vazut clatitele pufoase postate de bucataras Cristeena. Mi-a facut...
Desert clatite pufoase cu afine si lamaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala