Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pun
Se bat tare albusurile ssi se amesteca cu galbenusurile frecate anticipat, apoi se adauga cascaval ras marunt (circa 50 grame, un pic de sare), se pune toata in tava (de prajitura), la copt .Dupa ce vezi ca s-a copt ca pentru o omleta, o tai si o rulezi calda. Trebuie pusa hirtie speciala in tava, adica hirtie ca si pentru prajituri unsa cu ulei si se ruleaza calda. Dupa racire, se umple cu brinza de oi, boia, piper, sare. Daca e sarata brinza nu mai trebuie pusa sarea. Aceasta crema se amesteca bine si se intinde peste omleta. La margini se pune cabanos sau crenvusti fierti si se ruleaza strins. Dupa racire se taie feli subtiri.
Se serveste atit calda cit si rece
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post