Oua cu maioneza reprezinta reteta unui aperitiv clasic, din vremea bunicilor. Un aperitiv cu maioneza e delicios si potrivit pentru mesele cu multi invitati.
Iata modalitatea de prepare a oulelor cu maioneza. Se fierb ouale tari. Cand s-au racit se curata de coaja si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza pregatita cu mustar, la care s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline. Ouale cu maioneza reprezinta un aperitiv extrem de delicios.
Ouale cu maioneza sunt foarte potrivite pentru mesele de pranz.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios