Aperitiv din oua cu maioneza

Oua cu maioneza reprezinta reteta unui aperitiv clasic, din vremea bunicilor. Un aperitiv cu maioneza e delicios si potrivit pentru mesele cu multi invitati.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 6 oua
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita mustar
  • 100 g ulei
  • 1 lingura smantana
  • un varf de lingurita sare
  • 2 - 3 masline sau putina salata verde

Mod de preparare

Iata modalitatea de prepare a oulelor cu maioneza. Se fierb ouale tari. Cand s-au racit se curata de coaja si se taie in doua, in lung. Se asaza pe o farfurie cu galbenusul in jos si se toarna deasupra un strat de maioneza  pregatita cu mustar, la care s-a adaugat o lingura buna de smantana. Peste fiecare ou se asaza o frunzulita de salata verde sau frunze de patrunjel, ori bucatele de masline. Ouale cu maioneza reprezinta un aperitiv extrem de delicios.


Ouale cu maioneza sunt foarte potrivite pentru mesele de pranz.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala