Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza.
Vinetele pane cu cascaval si sunca presata sunt aperitive delicioase si sanatoase. Vinetele se spala, se curata de coaja, se taie felii si se sareaza. Cascavalul se curata de coaja; 100 g se dau prin razatoare. ªunca si cascavalul ramas se taie felii subtiri de marimea vinetelor. Ouale se spala, se sparg intr-un vas si se amesteca cu sare, piper si cascavalul ramas. Feliile de vinete se trec prin 100 g faina si se lasa 2-3 minute pentru a absorbi faina. Fiecare felie de vinete se aseaza intre o
felie de cascaval si una de sunca, apoi se trec prin restul de faina, compozitia de oua si se prajesc in ulei la foc moderat.
Vinetele pane cu cascaval si sunca presata se serveste cald sau rece.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post