Vinete pane

Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva min

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o vinata potrivita
  • sare (sau vegeta)
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se spala bine vinata si se taie felii subtiri (aproximativ o jumatate de centimetru). Feliile se pudreaza cu sare si se asaza pe o farfurie citeva minute sa se scurga. Separat, se bat ouale cu faina, sare, piper, ca o compozitie de snitele. Se dau apoi feliile de vinete prin compozitia respectiva, prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala