Vinete malteze

Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt. Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile. Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Doua vinete
  • 4 rosii mari
  • O ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri de marar
  • 2 l. ceai zahar
  • 1 lingura oregano
  • 6 ardei
  • 1 lingura de masline fara samburi
  • 4 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Se spala zarzavaturile, se curata si se taie marunt.

Se incinge uleiul intr-o oala si se calesc zarzavaturile.

Se pun mirodeniile, se condimenteaza cu sare, piper.

Se pune capac, se calesc incet pana se inmoaie.

Se adauga apoi marar si masline, se amesteca. Se servesc reci sau calde.
Alte retete recomandate

Zacusca de vinete

Vinete maioneza

Vinete umplute

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors