Vinetele se cresteaza, pe lungime, apoi se impaneaza cu usturoi si zarzavat calit (morcov si telina). Se prajesc vinetele in ulei bine incins, apoi s
Vinetele se cresteaza, pe lungime, apoi se impaneaza cu usturoi si zarzavat calit (morcov si telina). Se prajesc vinetele in ulei bine incins, apoi se pun pe o tava. In uleiul ramas, se calesc ceapa, ardeiul, o parte din rosii, usturoiul, mararul si patrunjelul verde, toate taiate fidelute. Se sareaza si se pipereaza. Se toarna compozitia apoi peste vinete si se umple cu sos de rosii, cat sa acopere vinetele. Se pune deasupra fiecarei vinete cate o jumatate de rosie mica si se introduce apoi tava in cuptor, pana se rumenesc deasupra. Se scoate apoi tava, se adauga vinul si se mai lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Se servesc calde. Alte aperitive:
Zacusca vinete Salata de vinete cu maioneza Vinete la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post