Vinete cu piept de pui

Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar. Feliile de v

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 300 gr piept pui
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr sunca

Mod de preparare

Vanata se taie felii subtiri , sr sareaza si se lasa putin sa elimine apa.Intre timp se curata pieptul de pui si se rumeneste pe gratar.

Feliile de vinete se pun intr-o tava, se ung cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute , interval in care se intorc de pe o parte pe alta.

Dupa ce vinetele se inmoaie putin se adauga sunca felii si pieptul de pui intreg , peste care se presareaza cascavalul ras, sarea,piperul,oregano si sosul de rosii.

Se mai lasa la cuptor 15 minute , dupa care se scoate pe o farfurie intinsa si se decoreaza cu frunze de menta.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

Supa de rosii

Tocana de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Foietaj de casa cu branza sarata

Se prepara rapid si este foarte foarte gustos, mai ales fierbinte....asa ca am sa va invit sa-l incercati...merge perfect cu...

Foietaj de casa cu branza sarata
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide