Telina umpluta

Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Ace

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline mici
  • 3 lingurite de orez
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 2 oua
  • 250-300 ml suc de rosii
  • 3-4 linguri de unt sau margarina
  • sare

Mod de preparare

Se curata radacinile de telina de coaja, se spala si se

scobesc. Miezul se toaca marunt, se amesteca bine cu putin orez, patrunjel, sare si piper. Aceasta compozitie se prajeste in 3-4 linguri de grasime.

Separat, se fierb doua oua tari si dupa ce s-au racit, se toaca marunt si se amesteca bine cu compozitia prajita.

Se umplu telinele cu acest amestec, se prajesc putin, apoi se asaza intr-o cratita.

Deasupra setoarna sucul de rosii, dupa care vasul se introduce la cuptor si se lasa pana se inmoaie telina.
Pofta buna!

Va recomandam si alte aperitive:

Crochete cu cartofi

Oua umplute

Rosii umplute cu mazare si sunca

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide