Telina cu unt

Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua, apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 teline
  • 1 I supa de carne
  • 1 lingura unt
  • sare

Mod de preparare

Fiecare telina se curata, se spala si se taie mai intai in doua,

apoi felii subtiri. Se pun sa fiarba in supa de carne. Dupa ce s-au inmuiat si supa s-a evaporat, se adauga o lingura de unt proaspat.

Se sareaza dupa gust.
Se servesc fierbinti, simple

sau cu friptura.

Va recomandam urmatoarele retete de friptura:

Rosii umplute cu piept de pui

Pui la tava

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata cu fasole verde si sunca

M-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica

Salata cu fasole verde si sunca
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide