Tartine cu varza calita

Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga va

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 chifle
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 1 kg varza dulce
  • 1 rosie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune varza la fiert cu sare, pana se inmoaie. Se taie apoi cat mai marunt. Separat se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, apoi se adauga varza peste si se soteaza 10-15 minute. Se potriveste de sare si piper, apoi se imparte pe jumatatile de chifle, prajite in prealabil.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Oua umplute Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca de branza dulce, cu stafide

Pentru Paști, întotdeauna făceam câte 7-8 păscuțe (de obicei medii) pe care le împărțeam, în...

Desert pasca de branza dulce, cu stafide
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide