Minitarte colorate si gustoase !
Pentru mini tarte se cerne faina intr-un castron, se face o adancitura si adaugam ingredientele inclusiv untul moale, apoi framantam intre degete pana se formeaza frimituri. Il punem intr-o folie si dam 30 minute la rece.
Inabusim mazarea in untul incins, adaugand cate un pic de apa, pana se inmoaie bine si scade toata zeama lasata, saram si piperam dupa gust. Dam la blender si subtiem cu unt moale si sucul de lamaie, punem compozitia in pos si dam la rece.
Intindem aluatul intre 2 folii de celofan, in strat gros de cca. 5 mm cu care tapetam formele in care le coacem cca 15 minute la foc mediu. Fiecare minitarta se umple cu spuma delicata de mazare si decoram cu un strop de boia, pentru gust si culoare!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosCovrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta